© RO-ARMYCATERING S.A. ©  2012-2014  Pentru Municipiul București:    Începând cu data de 01.07.2013 meniurile pentru catering se vor prepara într-o nouă locație,  autorizată sanitar-veterinar, dotată cu utilaje și ustensile moderne și performante pentru prepararea  unor meniuri diversificate și încadrată cu personal de înaltă calificare în domeniu.  Pentru a vedea noile condiții de preparare a cateringului apasă clik aici. Preparatele culinare/felurile de mâncare care pot fi comandate și prețurile cu TVA sunt afișate în ”fereastra” Comenzi/Meniu catering.  Pentru a primi masa/gustarea în sistem catering este necesar ca meniul comandat să fie în  valoare de minimum 10 lei/persoană, iar numărul persoanelor înscrise să fie de minimum 10.  Meniurile se compun și se aleg fără condiționare din felurile de mâncare afișate pe site pentru  ziua respectivă.  Comenzile se vor face zilnic, până la ora 15,00, pentru ziua următoare și, în situații deosebite,  până la ora 08,30, pentru ziua respectivă, iar livrarea se face între orele 11,00 – 12,30 la locul de  muncă al abonaților/consumatorilor.  Cu aceeași dată, S.C. Ro-Armycatering S.A. poate organiza mese comune/festive pentru grupuri  de 10 - 40 persoane la sediul locației de preparare a cateringului, în salonul disponibil sau până la 100  persoane la sediul solicitanților. Pentru a vedea salonul apasă clik aici.   Meniurile și prețurile meselor comune se negociază la sediul locației, în funcție de produsele  utilizate, durata acțiunii, numărul de personal pus la dispoziție și distanța de transport a produselor,  după caz.  Adresa noii locații este: Strada Odoarei, nr. 9, Sector 5 București (Zona Piața Chirigii, colț cu  Șoseaua Viilor). Mijloace de transport: autobuzul 117 – Stația Șos. Viilor; tramvaiul 32 – Stația Chirigii. Apasă clik aici pentru hartă.  La cererea unităților militare din localitățile în care sunt dispuse punctele de lucru permanente, S.C. Ro- Armycatering S.A. poate asigura hrănirea personalului în sistem "popotă contracost" sau catering, în spațiile puse la dispoziție de către fiecare unitate. Servirea mesei în sistem "popotă contracost", presupune abonarea și plata cu anticipație a contravalorii  meniului care va consta din felul I și II, salată și desert, sau la alegere felul II, salată și desert sau chiar mâncare de regim. În sistem catering, masa va fi compusă din felul II (mâncare caldă), salată și desert sau mâncare de regim, iar servirea ei se va face în ambalaje termoizolante individuale, la locul de muncă al abonaților/consumatorilor. HRĂNIREA EFECTIVELOR DIN POLIGOANELE MILITARE  Începând cu luna martie 2013, S.C. Ro-Armycatering S.A a preluat și hrănirea efectivelor participante la activitățile de pregătire, instrucție și trageri din poligoanele militare Cincu și Capu Midia. În cadrul activităților curente desfașurate pâna în prezent în cele două poligoane, o etapă distinctă a  constituit-o hrănirea efectivelor participante la exercițiul multinațional SABER GUARDIAN 13 din poligonul Cincu, în perioada 15-25.04.2013, activitate găzduită în parteneriat de către România și SUA la care au participat militari din alte opt țari: Armenia,Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Moldova, Polonia, Serbia și Ucraina. Hrănirea efectivelor participante la exercițiu s-a remarcat prin complexitatea ei constând în transportul și  servirea hranei în camp deschis și încheindu-se cu un dineu oficial în corturi de campanie în cadrul zonei de  desfașurare a exercițiului ( vezi foto - click aici ). Întreaga activitate de hrănire s-a desfașurat în condiții foarte bune din toate punctele de vedere (preparare, transport, servire, calitate și diversitate produse etc), societatea primind aprecieri și mulțumiri de la participanți, verbal și în scris prin scrisori de mulțumire. RAPORTUL ADMINISTRATORILOR Noutati si evenimente